Het vakantiehuis

Copyright Jozef Heylen © All Rights Reserved

Het vakantiehuis

 

Het halfopen vakantiehuis nr. 77, gelegen in vakantiedomein Les Gaux, is volledig gemeubeld en voorzien van het nodige comfort voor een aangename vakantie voor maximaal 5 personen.

 

Het buitenverblijf ligt vooraan in het domein en is makkelijk te bereiken via een betonnen pad vanaf de publieke parking. Het is zeer rustig gelegen met een mooie open ruimte er vlak naast. Je kan er genieten op het afgeschermde privé-terras.

 

Als het wat kouder wordt kan het huisje verwarmd worden met een prachtige en efficiënte houtkachel en eventueel met elektrische convectoren.

Het interieur

 

Op de mezzanine bevindt zich een tweepersoonsbed met 2 apart verstelbare lattenbodems, een kleerkast en dressoir. Er zijn gezelschapsspelen, leesboeken (zowel voor volwassenen als voor kinderen) en een map met brochures voor tal van activiteiten in de Ardennen. Er is ook een opvouwbaar bed beschikbaar voor een eventuele 6de persoon.

 

In de slaapkamer beneden staat een zetelbed en een stapelbed. Er is ook een ladenkast voorzien.

 

In de woonkamer is aanwezig : een LED TV (met distributie en satelliet via TV-Vlaanderen), DVD en videospeler met tal van films, een stereo, een eettafel, een kitchenette met 4 vitrokeramische kookplaten, een ijskast met vriesvak, een microgolf, een grill, senseo, gewone koffiezet en een waterkoker. Potten, pannen, bestek en servies zijn allemaal inbegrepen.

 

In de badkamer vind je een ligbad/douche, een wastafel en een toilet.

 

Er is een terras voorzien met tuinmeubelen, een parasol, 2 bergingskasten, een (kleine) barbecue, kuisgerief, spelartikelen , enz.

Vakantiehuis Ardennen

Les Gaux 77